文件操作 - net-othersconnect.page
返回文件管理
返回主菜单
删除本文件
文件: /usr/share/help/sr/gnome-help/net-othersconnect.page
编辑文件内容
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <page xmlns="http://projectmallard.org/1.0/" xmlns:its="http://www.w3.org/2005/11/its" type="topic" style="problem" id="net-othersconnect" xml:lang="sr"> <info> <link type="guide" xref="net-problem"/> <link type="seealso" xref="net-othersedit"/> <revision pkgversion="3.7.1" version="0.2" date="2012-11-16" status="outdated"/> <revision pkgversion="3.10" date="2013-10-30" status="review"/> <revision pkgversion="3.18" date="2015-09-28" status="final"/> <credit type="author"> <name>Фил Бул</name> <email>philbull@gmail.com</email> </credit> <credit type="editor"> <name>Мајкл Хил</name> <email>mdhillca@gmail.com</email> </credit> <credit type="editor"> <name>Екатерина Герасимова</name> <email>kittykat3756@gmail.com</email> </credit> <include xmlns="http://www.w3.org/2001/XInclude" href="legal.xml"/> <desc>Можете да сачувате подешавања (као што је лозинка) за мрежну везу тако да ће сви који буду користили рачунар бити у могућности да се повежу на њу.</desc> </info> <title>Други корисници не могу да се повежу на интернет</title> <p>Када подесите мрежну везу, сви други корисници на вашем рачунару ће бити у могућности да је користе. Ако подаци о вези нису дељени, треба да проверите подешавања везе.</p> <steps> <item> <p>Отворите преглед <gui xref="shell-introduction#activities">Активности</gui> и почните да куцате <gui>Мрежа</gui>.</p> </item> <item> <p>Кликните на <gui>Мрежа</gui> да отворите панел.</p> </item> <item> <p>Изаберите <gui>Бежична</gui> са списка на левој страни.</p> </item> <item> <p>Притисните на дугме <media its:translate="no" type="image" src="figures/emblem-system.png"><span its:translate="yes">подешавања</span></media> да отворите појединости везе.</p> </item> <item> <p>Изаберите <gui>Идентитет</gui> у окну на левој страни.</p> </item> <item> <p>На дну панела <gui>Идентитет</gui>, изаберите опцију <gui>Учини доступно осталим корисницима</gui> да омогућите осталим корисницима да користе мрежну везу.</p> </item> <item> <p>Притисните <gui style="button">Примени</gui> да сачувате измене.</p> </item> </steps> <p>Остали корисници рачунара ће сада бити у могућности да користе ову везу без уношења никаквих додатних појединости.</p> <note> <p>Било који корисник може да измени ово подешавање.</p> </note> </page>
修改文件时间
将文件时间修改为当前时间的前一年
删除文件