文件操作 - accounts-remove.page
返回文件管理
返回主菜单
删除本文件
文件: /usr/share/help/sr/gnome-help/accounts-remove.page
编辑文件内容
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <page xmlns="http://projectmallard.org/1.0/" type="topic" style="task" id="accounts-remove" xml:lang="sr"> <info> <link type="guide" xref="accounts" group="remove"/> <link type="seealso" xref="accounts-disable-service"/> <revision pkgversion="3.5.5" date="2012-08-15" status="draft"/> <revision pkgversion="3.9.92" date="2013-09-18" status="draft"/> <revision pkgversion="3.13.92" date="2014-09-20" status="candidate"/> <revision pkgversion="3.18" date="2015-09-28" status="final"/> <credit type="author"> <name>Мајкл Хил</name> <email>mdhillca@gmail.com</email> </credit> <credit type="editor"> <name>Екатерина Герасимова</name> <email>kittykat3756@gmail.com</email> </credit> <credit type="editor"> <name>Шон Мек Кенс</name> <email>shaunm@gnome.org</email> <years>2015</years> </credit> <include xmlns="http://www.w3.org/2001/XInclude" href="legal.xml"/> <desc>Уклоните приступ достављачу услуге на мрежи из ваших програма.</desc> </info> <title>Уклоните налог</title> <p>Можете да уклоните налог на мрежи који не желите више да користите.</p> <note style="tip"> <p>Многе услуге на мрежи обезбеђују чин потврђивања идентитета који Гном чува уместо ваше лозинке. Ако уклоните налог, такође треба да опозовете то уверење са услуге на мрежи. То ће осигурати да ни један други програм или веб сајт неће моћи да се повеже на ту услугу користећи потврђивање идентитета за Гном.</p> <p>Како да опозовете овлашћење зависи од достављача услуге. Проверите ваша подешавања на веб сајту достављача за овлашћене или повезане програме или сајтове. Потражите програм под називом „Гном“ и уклоните га.</p> </note> <steps> <item> <p>Отворите преглед <gui xref="shell-terminology">Активности</gui> и почните да куцате <gui>Налози на мрежи</gui>.</p> </item> <item> <p>Кликните на <gui>налоге на мрежи</gui> да отворите панел.</p> </item> <item> <p>Изаберите налог који желите да уклоните.</p> </item> <item> <p>Кликните на дугме <gui>-</gui> у доњем левом углу прозора.</p> </item> <item> <p>Кликните <gui>Уклони</gui> у прозорчету за потврду.</p> </item> </steps> <note style="tip"> <p>Уместо потпуног брисања налога, можете да <link xref="accounts-disable-service">ограничите услуге</link> којима може да приступи ваша радна површ.</p> </note> </page>
修改文件时间
将文件时间修改为当前时间的前一年
删除文件