文件操作 - user-autologin.page
返回文件管理
返回主菜单
删除本文件
文件: /usr/share/help/nl/gnome-help/user-autologin.page
编辑文件内容
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <page xmlns="http://projectmallard.org/1.0/" xmlns:its="http://www.w3.org/2005/11/its" type="topic" style="task" id="user-autologin" xml:lang="nl"> <info> <link type="guide" xref="user-accounts#manage"/> <link type="seealso" xref="shell-exit"/> <revision pkgversion="3.8" date="2013-04-04" status="review"/> <revision pkgversion="3.13.92" date="2014-09-22" status="review"/> <revision pkgversion="3.18" date="2015-09-28" status="final"/> <credit type="author copyright"> <name>Ekaterina Gerasimova</name> <email>kittykat3756@gmail.com</email> <years>2013</years> </credit> <include xmlns="http://www.w3.org/2001/XInclude" href="legal.xml"/> <desc>Automatisch aanmelden voor wanneer u uw computer aanzet instellen.</desc> <mal:credit xmlns:mal="http://projectmallard.org/1.0/" type="translator copyright"> <mal:name>Justin van Steijn</mal:name> <mal:email>justin50@live.nl</mal:email> <mal:years>2016</mal:years> </mal:credit> <mal:credit xmlns:mal="http://projectmallard.org/1.0/" type="translator copyright"> <mal:name>Hannie Dumoleyn</mal:name> <mal:email>hannie@ubuntu-nl.org</mal:email> <mal:years>2017</mal:years> </mal:credit> </info> <title>Automatisch inloggen</title> <p>U kunt uw instellingen zo wijzigen dat uw account automatisch wordt aangemeld wanneer u uw computer opstart.</p> <steps> <item> <p>Open het <gui xref="shell-introduction#activities">Activiteiten</gui>-overzicht en typ <gui>Gebruikers</gui>.</p> </item> <item> <p>Klik op <gui>Gebruikersaccounts</gui> om het paneel te openen.</p> </item> <item> <p>Selecteer het gebruikersaccount waarbij u automatisch wilt inloggen bij opstarten.</p> </item> <item> <p>Klik op <gui style="button">Ontgrendelen</gui> en voer uw wachtwoord in.</p> </item> <item> <p>Zet <gui>Automatisch aanmelden</gui> <gui>AAN</gui>.</p> </item> </steps> <p>Wanneer u de volgende keer uw computer start, zult u automatisch aangemeld worden. Als u deze optie inschakelt, dan hoeft u niet uw wachtwoord in te voeren om u aan te melden. Dit betekent wel dat anderen, wanneer zij uw computer aanzetten, toegang hebben tot uw account en uw persoonlijke gegevens waaronder uw bestanden en bladergeschiedenis.</p> <note> <p>Als uw accounttype <em>Standaard</em> is, dan kunt u deze instelling niet wijzigen. Neem contact op met uw systeembeheerder; deze kan de instelling voor u wijzigen.</p> </note> </page>
修改文件时间
将文件时间修改为当前时间的前一年
删除文件