文件操作 - net-othersconnect.page
返回文件管理
返回主菜单
删除本文件
文件: /usr/share/help/gl/gnome-help/net-othersconnect.page
编辑文件内容
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <page xmlns="http://projectmallard.org/1.0/" xmlns:its="http://www.w3.org/2005/11/its" type="topic" style="problem" id="net-othersconnect" xml:lang="gl"> <info> <link type="guide" xref="net-problem"/> <link type="seealso" xref="net-othersedit"/> <revision pkgversion="3.7.1" version="0.2" date="2012-11-16" status="outdated"/> <revision pkgversion="3.10" date="2013-10-30" status="review"/> <revision pkgversion="3.18" date="2015-09-28" status="final"/> <credit type="author"> <name>Phil Bull</name> <email>philbull@gmail.com</email> </credit> <credit type="editor"> <name>Michael Hill</name> <email>mdhillca@gmail.com</email> </credit> <credit type="editor"> <name>Ekaterina Gerasimova</name> <email>kittykat3756@gmail.com</email> </credit> <include xmlns="http://www.w3.org/2001/XInclude" href="legal.xml"/> <desc>Pode gardar as configuracións (como o contrasinal) para unha conexión de rede para que todos os que usen o computador poidan conectarse a ela.</desc> <mal:credit xmlns:mal="http://projectmallard.org/1.0/" type="translator copyright"> <mal:name>Fran Dieguez</mal:name> <mal:email>frandieguez@gnome.org</mal:email> <mal:years>2011-2018</mal:years> </mal:credit> </info> <title>Outros usuarios non pódense conectar a Internet</title> <p>When you set up a network connection, all other users on your computer will normally be able to use it. If the connection information is not shared, you should check the connection settings.</p> <steps> <item> <p>Open the <gui xref="shell-introduction#activities">Activities</gui> overview and start typing <gui>Network</gui>.</p> </item> <item> <p>Prema en <gui>Rede</gui> para abrir o panel.</p> </item> <item> <p>Seleccione <gui>Wifi</gui> desde a lista da esquerda.</p> </item> <item> <p>Prema o botón <media its:translate="no" type="image" src="figures/emblem-system.png"><span its:translate="yes">preferencias</span></media> para abrir os detalles da conexión.</p> </item> <item> <p>Seleccione <gui>Identidade</gui> desde o panel da esquerda.</p> </item> <item> <p>At the bottom of the <gui>Identity</gui> panel, check the <gui>Make available to other users</gui> option to allow other users to use the network connection.</p> </item> <item> <p>Press <gui style="button">Apply</gui> to save the changes.</p> </item> </steps> <p>Os outros usuarios do computador poderán agora conectarse para usar a conexión sen ter que escribir ningunha información máis.</p> <note> <p>Calquera usuario pode cambiar esta preferencia</p> </note> </page>
修改文件时间
将文件时间修改为当前时间的前一年
删除文件