文件操作 - remove-account.page
返回文件管理
返回主菜单
删除本文件
文件: /usr/share/help/gl/empathy/remove-account.page
编辑文件内容
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <page xmlns="http://projectmallard.org/1.0/" xmlns:e="http://projectmallard.org/experimental/" type="topic" style="task" id="remove-account" xml:lang="gl"> <info> <link type="guide" xref="index#accounts"/> <desc>Quitar completamente unha conta en <app>Empathy</app>.</desc> <revision pkgversion="2.28" version="0.1" date="2009-06-14" status="draft"/> <revision pkgversion="2.28" version="0.2" date="2009-08-10" status="review"/> <revision pkgversion="2.28" version="0.3" date="2009-08-27" status="review"> <!-- <e:review by="shaunm@gnome.org" date="2009-08-31" status="done"/> --> </revision> <revision pkgversion="2.30" version="0.4" date="2010-04-19" status="review"/> <revision pkgversion="3.2" version="0.5" date="2011-12-19" status="review"/> <credit type="author"> <name>Milo Casagrande</name> <email>milo@ubuntu.com</email> </credit> <license> <p>Creative Commons Compartir Igual 3.0</p> </license> <!-- <copyright> <year>2009</year> <name>GNOME Documentation Project</name> </copyright> <include href="legal.xml" xmlns="http://www.w3.org/2001/XInclude"/> --> <mal:credit xmlns:mal="http://projectmallard.org/1.0/" type="translator copyright"> <mal:name>Fran Dieguez</mal:name> <mal:email>frandieguez@gnome.org</mal:email> <mal:years>2011-2012.</mal:years> </mal:credit> </info> <title>Eliminar unha conta</title> <p>Pode quitar completamente unha conta de <app>Empathy</app> se non quere seguir usándoa. Se quere usar de novo a conta en <app>Empathy</app> no futuro, deberá engadir os detalles da conta de novo.</p> <steps> <item> <p>Desde a xanela <gui>Lista de contactos</gui> seleccione <guiseq><gui>Editar</gui><gui>Contas</gui></guiseq> ou prema <key>F4</key>.</p> </item> <item> <p>Seleccione a conta que desexa eliminar desde a lista de contas na parte esquerda da xanela.</p> </item> <item> <p>Prema <gui style="button">-</gui>.</p> </item> <item> <p>Mostrarase un diálogo preguntando por unha confirmación. Prema no botón <gui>Eliminar</gui> para quitar a conta permanentemente.</p> </item> </steps> <note> <p>Incluso despois de eliminar unha conta <app>Empathy</app> non borra o seu historial de conversas para esa conta.</p> </note> </page>
修改文件时间
将文件时间修改为当前时间的前一年
删除文件