文件操作 - color-canshareprofiles.page
返回文件管理
返回主菜单
删除本文件
文件: /usr/share/help/fi/gnome-help/color-canshareprofiles.page
编辑文件内容
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <page xmlns="http://projectmallard.org/1.0/" type="topic" style="task" id="color-canshareprofiles" xml:lang="fi"> <info> <link type="guide" xref="color#calibration"/> <link type="seealso" xref="color-whatisprofile"/> <desc>Väriprofiilien jako ei ole hyvä idea, sillä laitteisto muuttuu ajan myötä.</desc> <credit type="author"> <name>Richard Hughes</name> <email>richard@hughsie.com</email> </credit> <include xmlns="http://www.w3.org/2001/XInclude" href="legal.xml"/> <mal:credit xmlns:mal="http://projectmallard.org/1.0/" type="translator copyright"> <mal:name>Timo Jyrinki</mal:name> <mal:email>timo.jyrinki@iki.fi</mal:email> <mal:years>2012.</mal:years> </mal:credit> <mal:credit xmlns:mal="http://projectmallard.org/1.0/" type="translator copyright"> <mal:name>Jiri Grönroos</mal:name> <mal:email>jiri.gronroos+l10n@iki.fi</mal:email> <mal:years>2012-2018.</mal:years> </mal:credit> </info> <title>Voinko jakaa väriprofiilini?</title> <p>Väriprofiilit jotka olet itse luonut ovat erityisesti laitteistolle ja valaistusolosuhteille, joille kalibroit ne. Näyttö joka on ollut kytkettynä muutaman sadan tunnin ajan omaa hyvin erilaisen väriprofiilin verrattuna samanlaiseen näyttöön, joka on ollut käytössä tuhat tuntia.</p> <p> This means if you share your color profile with somebody, you might be getting them <em>closer</em> to calibration, but it’s misleading at best to say that their display is calibrated. </p> <p> Similarly, unless everyone has recommended controlled lighting (no sunlight from windows, black walls, daylight bulbs etc.) in a room where viewing and editing images takes place, sharing a profile that you created in your own specific lighting conditions doesn’t make a lot of sense. </p> <note style="warning"> <p>Verkosta noudettujen tai sinulle luotujen profiilien edelleenjakoehdot on syytä tarkistaa huolellisesti.</p> </note> </page>
修改文件时间
将文件时间修改为当前时间的前一年
删除文件