文件操作 - user-autologin.page
返回文件管理
返回主菜单
删除本文件
文件: /usr/share/help/cs/gnome-help/user-autologin.page
编辑文件内容
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <page xmlns="http://projectmallard.org/1.0/" xmlns:its="http://www.w3.org/2005/11/its" type="topic" style="task" id="user-autologin" xml:lang="cs"> <info> <link type="guide" xref="user-accounts#manage"/> <link type="seealso" xref="shell-exit"/> <revision pkgversion="3.8" date="2013-04-04" status="review"/> <revision pkgversion="3.13.92" date="2014-09-22" status="review"/> <revision pkgversion="3.18" date="2015-09-28" status="final"/> <credit type="author copyright"> <name>Ekaterina Gerasimova</name> <email>kittykat3756@gmail.com</email> <years>2013</years> </credit> <include xmlns="http://www.w3.org/2001/XInclude" href="legal.xml"/> <desc>Jak nastavit automatické přihlášení po zapnutí vašeho počítače.</desc> <mal:credit xmlns:mal="http://projectmallard.org/1.0/" type="translator copyright"> <mal:name>Adam Matoušek</mal:name> <mal:email>adamatousek@gmail.com</mal:email> <mal:years>2012</mal:years> </mal:credit> <mal:credit xmlns:mal="http://projectmallard.org/1.0/" type="translator copyright"> <mal:name>Marek Černocký</mal:name> <mal:email>marek@manet.cz</mal:email> <mal:years>2014, 2015</mal:years> </mal:credit> </info> <title>Automatické přihlašování</title> <p>Může změnit své nastavení tak, že po zapnutí počítače budete automaticky přihlášeni ke svému účtu:</p> <steps> <item> <p>Otevřete přehled <gui xref="shell-introduction#activities">Činnosti</gui> a začněte psát <gui>Uživatelé</gui>.</p> </item> <item> <p>Kliknutím na <gui>Uživatelé</gui> otevřete příslušný panel.</p> </item> <item> <p>Vyberte uživatelský účet, pod kterým se chcete přihlásit automaticky po spuštění.</p> </item> <item> <p>Zmáčkněte <gui style="button">Odemknout</gui> a zadejte své heslo.</p> </item> <item> <p>Přepněte vypínač <gui>Automatické přihlašování</gui> na <gui>❙</gui> (zapnuto).</p> </item> </steps> <p>Při příštím spuštění počítače budete přihlášeni automaticky. Když máte tuto volbu zapnutou, nemusíte zadávat heslo, abyste se přihlásili, což ale znamená, že i kdokoliv jiný zapne váš počítač, tak získá přístup k vašemu účtu a vašim osobním datům, včetně souborů a historie v prohlížeči.</p> <note> <p>Jestliže je váš účet typu <em>Normální</em>, nemůžete měnit toto nastavení. Řekněte správci systému, který to může provést za vás.</p> </note> </page>
修改文件时间
将文件时间修改为当前时间的前一年
删除文件